Dansmiddag in het Dorpshuis wederom reuze gezellig!

wild cards

Dansmiddag in Dorpshuis wederom reuze gezellig!

Maar: waar blééf iedereen??? Waren het Ireen Wüst en Koen Verweij, die iedereen thuis hielden of was het de voetbal derby SJZ-Stompwijk, de oud prinsen bijeenkomst wellicht?? We zullen er nooit achter komen…… 

De mensen, die er wel waren, hadden het ontzettend naar hun zin en de band die speelde, The Wild Cards, hebben echt het dak er af gespeeld! Aan de band lag het echt niet, ik had deze mannen veel meer publiek gegund.

Onder het publiek, dat er wel was, zagen wij toch ook weer nieuwe gezichten, waaronder twee dames uit de Akkermunt en zeg nou zelf dames, was het gezellig.. of was het gezellig??

Deze band verdient een tweede kans en die ga ik ze zeker geven, de datum hoort u nog van mij.

Ik kan u nu alvast berichten, dat in het najaar Sound Sixties weer op volle toeren draait en we hebben alvast twee data geprikt (één van deze twee gaat het worden): 13 of 26 oktober. Noteer deze data alvast in uw agenda.

 Tot ziens, Trees van Velzen