Koningsnach 2014, Let us entertain you!

Koningsnach 2014, Let us entertain you! 

Vorig jaar was het ‘We Will Rock You’ concert, op de voorlopig laatste koninginnenach, in Stompwijk een groot succes! Het was een fantastische avond waarbij van Fanfare Juliana in samenwerking met de Hekking B Band en Fool Speed Ahead veel herkenbare hits langskwamen. Ook de after party was een gezellige boel. Zo’n groot succes smaakt natuurlijk naar meer en daarom pakken we dit jaar weer groots uit op ons allereerste Koningsnachconcert, met het thema Let Me Entertain You.

De organisatie van het Koningsnachconcert 2014 is al begonnen op de eerste dag na het feest van vorig jaar. Zij lieten zich daarbij namelijk inspireren door het optreden van Armin van Buuren met het Concertgebouworkest op Koninginnedag.  Armin van Buuren zelf was helaas niet beschikbaar voor een samenwerking met ons orkest maar gelukkig kon onze eigen, Stompwijkse Armin: DJ Rowin Bocxe wel!

Een paar weken geleden hebben we voor het eerst met zijn allen bij elkaar gerepeteerd. Dat was best even ingewikkeld: zo’n DJ gaat heel anders te werk dan een orkest en bovendien is het moeilijker dan het lijkt om alle nummers goed in elkaar te laten overlopen.  Dit jaar is het namelijk de bedoeling dat er geen moment van stilte is dat het feest kan onderbreken. Gelukkig hebben we nog een paar weken en wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat het helemaal gaat lukken. Natuurlijk zal er ook dit jaar weer een groots feest omheen gevierd worden met DJ Rowin Bocxe en DJ Lucky Star.

Houd hem vrij in de agenda:

Vrijdagavond 25 april – Partycentrum Blesse Paard, Stompwijk – zaal open: 20.00 uur.

Let us entertain you! Vriendelijke groet, fanfare Juliana