Stompwijk Summerland 2014

Stompwijk Summerland 2014

Geachte feestvierders,

Over een paar maanden is het alweer zover, Stompwijk Summerland 2014 staat dan alweer voor de deur. Alweer een aantal maanden zijn we druk bezig met de voorbereidingen. De data staan uiteraard al vast, net zoals ieder jaar is het eerste weekend van juli hiervoor gereserveerd. Dit jaar is dat 4, 5 en 6 juli 2014.

De opzet van dit jaar zal ongeveer gelijk zijn als die van vorig jaar. Dit viel bij veel mensen erg in de smaak en daar doen wij het voor!

De vrijdag van Summerland wordt weer een avond ouderwets feestvieren. De zaterdag is ook bedoeld om kruipend naar huis te gaan. Zondag, tevens de laatste dag van Summerland, is gericht op de Stompwijkers. Onder het genot van een drankje en muziek kan het weekend worden afgesloten.

Verder moet er dat weekend ook natuurlijk rekening worden gehouden met het WK in Brazilië. Tijdens Summerland zijn alle wedstrijden live te volgen op een groot scherm. Dit kan leiden tot een nog groter feest! (of niet) 

Dit jaar zijn wij volledig overgestapt op online kaartverkoop. De kaarten zijn verkrijgbaar op www.stompwijksummerland.nl. De datum van de kaartverkoop volgt spoedig en zal uiteraard overal duidelijk vermeldt worden.

De artiesten die dit jaar op Summerland gaan optreden worden komende weken bekend gemaakt! 

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Instagram, Facebook of gewoon de site.

 

Sleep all day. Party all night.

 

www.twitter.com/_summerland_

www.instagram.com/stompwijksummerland

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.stompwijksummerland.nl