Let me entertain you

Nog even en heel Nederland kleurt oranje voor de eerste Koningsdag. De Oranjevereniging heeft natuurlijk voor de nodige activiteiten gezorgd, maar het echte feest gaat op vrijdagavond al van start. Het is helemaal niet nodig om voor Koningsnach af te reizen naar de grote steden als Den Haag of Amsterdam. Koningsnach kun je ook gewoon vieren in Het Blesse Paard in Stompwijk.

Hier organiseert Fanfare Juliana een feestavond met DJ Rowin Bocxe en DJ Lucky Star. Het wordt een avond om nooit te vergeten, met herkenbare muziek van alle soorten. Bovendien heb jij, als publiek, de kans om zelf te beslissen wat je wilt horen tijdens de aanvraag-momenten.

Het personeel van Het Blesse Paard staat de hele avond klaar om uitdroging te voorkomen. Naast de gebruikelijke dranken, zullen er deze avond ook cocktails te verkrijgen zijn. Ook zij zijn speciaal aan de slag te gaan om van deze eerste Koningsdag en Koningsnach iets bijzonders te maken. Daarom is er een Oranjecocktail in het leven geroepen, die deze avond voor het eerst te krijgen is. Ook aan alcoholvrije cocktails wordt gedacht, voor de liefhebber.

Kortom er zijn redenen genoeg om dit feest niet te willen missen. Zorg dus dat je erbij bent!

Wat?                           “Let Me Entertain You” Koningsnachfeest

Waar?                        Het Blesse Paard, Stompwijk

Wanneer?                 Vrijdagavond 25 april

Hoe laat?                  Vanaf 20.00 uur staat de deur open