Bardancing Infinity

Bardancing Infinity

 

Komende maand hebben we twee feesten in Bardancing Infinity, namelijk Hawaï Party en Sprinbreak.

Hawaï Party

Voor Hawaï Party gaan we Infinity helemaal ombouwen tot Hawaï. Zodat je het gevoel hebt dat je echt in Hawaï bent. Wil je ook genieten van het Hawaï gevoel? Dan moet je natuurlijk komen. Hawaï Party is op zaterdag 17 mei. De entree is helemaal gratis en de deuren naar het Hawaï gevoel gaan vanaf 21.00 uur open.

Springbreak

Op de laatste dag van mei is het tijd voor Springbreak. Dit feest wat ontzettend populair is in Amerika, hebben we daarom ook laten overvliegen naar Nederland. Voor dit feest hebben we ook de speciale grote rode bekers weer geregeld. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan en ook nu is de entree  geheel gratis!!!

 

Agenda

Zaterdag                   17 mei                  Hawaii Party

Zaterdag                   31 mei                  Springbreak

Vrijdag                      13 juni                 Summerfeelings