Inschrijving 29e weekend kamp gesloten

Inschrijving gesloten, 29e weekendkamp

op 30 en 31 mei,

Thema: Bonte Beestenboerderij

 

Gisteren was de dead line, om nog in te kunnen schrijven voor het weekend kamp. Wie zich nog niet aangemeld heeft, gaat echt iets missen. Het 29e weekendkamp belooft een waar spektakel te worden voor de kinderen. De teams worden nu ingedeeld door een speciale commissie van wijzen uit de kampstaf. De namen van de teams, leiders en kinderen worden volgende week bekend gemaakt in de Dorpsketting. Het gaat nu spannend worden, wie zit bij wie en wie is de leider?

Het weekendkamp staat geheel in het teken van de ‘bonte beestenboerderij’,

Alle activiteiten spelen zich af rondom ‘het echte boerenleven’ op de boerderij. Trekker- en kruiwagenrace zullen niet ontbreken, maar ook zullen de muizen en spinnen verjaagd moeten worden. Wie haalt de kip van het nest om de eieren te kunnen graaien? 

Alle kinderen kunnen alvast gaan nadenken over het openingsoptreden, om de professionele jury ervan te overtuigen. (omkopen is niet toegestaan, maar lekkernijen zijn altijd welkom).

Ook het primitief koken gaan we met z’n allen doen, een speciale jury zal de gemaakte gerechten komen proeven. Zoals gewoonlijk zullen de patatjes niet ontbreken en slapen we weer in de tent op het veld. De gebruikelijke ingrediënten voor een spannend, leuk en enerverend weekendkamp.

Slapen in de kleedkamers.

Voor meer info raadpleeg ook onze website

www.weekendkampstompwijk.nl

 

Groetjes van de weekendkampstaf,

 

Sanne, Margreet, Jeroen, Sjors, Wendy, Jokelien,

Monique, Rachelle en Peter