Stompwijk Summerland op volle toeren

Stompwijk Summerland op volle toeren!

Afgelopen zaterdag ging de kaartverkoop van Stompwijk Summerland van start. De eerste honderd kaarten zijn verkocht. Surf snel naar www.stompwijksummerland.nl om onlinekaarten te kopen. Let op dit jaar doen wij alleen aan online kaarten, geen hardcopy kaarten meer.

Naast de vrijdag en zaterdagkaart is het ook mogelijk een passe-partout aan te schaffen. Deze aantrekkelijke aanbieding bespaart u zomaar € 5,-. Let wel op dat deze kaarten alleen verkrijgbaar zijn in de voorverkoop en maar in beperkt aantal. Een kaart voor de vrijdagavond of zaterdagavond kost € 15,- per stuk. De passe-partout kaart is € 25,- per stuk en geeft dus toegang tot zowel vrijdag als zaterdagavond.

Verder kunt u ook voor een ‘Special Treatment’ Vrienden van Summerland worden! Om hiervoor in te schrijven hoeft u alleen maar naar de site te gaan en op het icoontje te klikken ‘vrienden worden’.

Het programma voor zowel vrijdag als zaterdagavond is inmiddels bekend. Hieronder is onze hoofd-act van dit jaar uitgelicht. Voor de rest van het programma kunt u kijken op de website.

Rowwen Hèze

Begonnen als Engelstalig bandje uit de Peel is Rowwen Hèze in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. En dat alles met liedjes in het Limburgs dialect.

in 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt.Beide concerten werden live op TV uitgezonden. Sindsdien speelde Rowwen Hèze nog twee keer op Pinkpop, maar ook op andere grote festivals, zoals Lowlands en Parkpop. Vorig jaar stond Rowwen Hèze nog op het podium bij Vrienden van Amstel Live. Samen met grote namen waaronder Guus Meeuwis, Jeroen van Koningsbruggen en Xander de Buisonjé, wist Rowwen Hèze heel Amstel op zijn kop te zetten.

Niet alleen in Nederland kent Rowwen Hèze succes, ook het zuiden van de Verenigde Staten werd getrakteerd op Limburgse Ballades. Hierdoor wist Rowwen Hèze de Nationale Academy Award binnen te halen.

Met hun bekende nummers zoals ‘De peel in brand’ en ‘Bestel mar’ zorgt Rowwen Hèze van elk optreden een knalfeest te maken. Meezingen met deze Limburge top band? Bestel dan snel kaarten via de site!

 

Stompwijk Summerland valt zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli (4, 5 en 6 juli 2014). 

 

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter of Facebook.

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.stompwijksummerland.nl