Bardancing Infinity

Bardancing Infinity

Hawaï Party

Aankomende zaterdag is het tijd voor de Hawaï Party. Special voor dit feest gaan we het Hawaï gevoel naar Infinity brengen. Wil jij ook van het Hawaï gevoel genieten? Dan mag je dit natuurlijk niet missen. De Hawaï Party is op zaterdag 17 mei. De entree is helemaal gratis en de deuren gaan vanaf 21.00 uur open.

Springbreak

Op de laatste dag van mei is het tijd voor Springbreak. Dit feest, wat ontzettend populair is in Amerika, hebben we daarom ook laten overvliegen naar Nederland. Voor dit feest hebben we ook de speciale grote rode bekers weer geregeld. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan en ook nu is de entree  geheel gratis!!!

Agenda

Zaterdag              17 mei                 Hawaii Party

Zaterdag             31 mei                 Springbreak

Vrijdag                13 juni                 Summerfeelings

Meer info op www.in-finity.nl