Nieuwe creatieve leiding gezocht voor de hobbyclub

Nieuwe creatieve leiding voor de Hobbyclub!!


De afgelopen jaren heeft de Hobbyclub aan heel veel Stompwijkse kinderen de gelegenheid  gegeven om heerlijk creatief bezig te zijn met allerlei verschillende materialen. De huidige vrijwilligers gaan volgend seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging of stoppen om andere redenen. Het zou jammer zijn als daarmee ook de hobbyclub ophoudt te bestaan! 

 

Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die het stokje willen overnemen.  

 

Gelukkig heeft een enthousiast iemand zich gemeld, maar zij kan dit natuurlijk niet alleen. Ook hebben diverse ouders aangeboden om af en toe mee te willen helpen. Toch zoeken we nog iemand erbij die als vaste leiding de hobbyclub wil versterken.     


Heb je interesse, meld je dan bij Anneke van Bemmelen

bemmelen73@casema.nl of bel 5804172