Summerland Piano Bar

Summerland Piano Bar

Nog ongeveer een maand en dan is het weer tijd voor feest! Summerland 2014 barst dan los. Nog geen kaarten voor het gezelligste festival van Nederland? Ga dan snel naar www.stompwijksummerland.nl om tickets te bestellen!

Voorgaande weken zijn de artiesten die op Summerland komen performen beschreven. Deze week is onze eigen ‘Summerland piano bar’ aan de beurt.

Zingen, swingen, dansen en sjansen, het kan allemaal op vrijdagavond 4 juli 2014 in de tent van Stompwijk Summerland. Voor menig bezoeker van de Dinershow in 2008 zullen er wat flashbacks voorbij komen. Tijdens de vrijdagavond van Stompwijk Summerland 2014 zal de tent omgetoverd worden tot Piano bar en gaat Stompwijk swingen! Vraag die nummers maar aan en ze spelen het. Van oude klassiekers tot moderne top 40 hits, alles komt voorbij!

De vrijdag avond belooft een gezellige, sfeervolle avond te worden wat jij als gezellig persoon natuurlijk niet mag missen!

Wij zien u 4, 5 & 6 juli 2014 verschijnen en maken er samen een spetterend feest van!

 

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Facebook of Instagram!

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.instagram.com/stompwijksummerland