Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief  mei  2014  no. 3 

Uitgaansdag donderdag 19 juni  

U kunt zich nog steeds opgeven voor de uitgaansdag naar Brabant. Wij rijden om 08.00 uur weg bij de sporthal Meerhorst richting Brabant. Hilvarenbeek  is onze eerste stopplaats voor een lekker kopje koffie / thee met een heerlijke Brusselse wafel met slagroom.

Na de koffie wordt er gestart met een verhaal waarbij d.m.v. het rad van avontuur betrokken worden bij de Kermis, ballen gooien, schietsalon, touwtje trekken en de kop van jut komen allemaal aan de beurt, poffertjes en een drankje zijn hierbij inbegrepen, zo ook de cinemascoop en  het grote finale prijzenfestival met leuke prijzen. Na het bezoek aan de kermis staat een heerlijke koffietafel klaar met natuurlijk de wel bekende kroket. Voldaan brengen wij een bezoek  aan de chocolaterie van Frits van Noppen, u kijkt Frits op de vingers hoe hij moleerbonbons en chocolade figuren maakt, tevens leert u waar de echte chocolade vandaan komt.  U keurt natuurlijk ter plekke de kwaliteit van de bonbons en chocolade. Hierna verplaatsen wij ons naar partycentrum Jan de Graaf, hier gaan wij een heerlijk driegangen diner gebruiken. Wij proberen om 20.00 uur weer bij de sporthal de Meerhorst te arriveren.

De kosten voor deze dag van genieten bedragen € 70,– pp. deze kunt u over maken op Rabobank nr. NL04RABO0375349243  ten name van KBO – Stompwijk, onder vermelding van uitgaansdag 2014. 

Als u zich wilt opgeven voor deze prachtige dag kunt u bellen met Theo Hooijmans op de Soos of via telefoon 071- 5892008. Uiterste datum van opgave is 15 juni 2014.  

Alvast een fijne dag toegewenst, vriendelijke groet van het bestuur. 

Secretaris Antoon van Santen