Genieten tijdens de derde handbalbarbecue

handbalbbq 

Genieten tijdens de derde handbalbarbecue


Afgelopen zondag vond voor de derde maal de handbalbarbecue plaats op het sportpark van Stompwijk ‘92. Vele teams grepen deze gelegenheid aan om hun coaches en trainers te bedanken voor het afgelopen jaar en zo werd het handbalseizoen gezamenlijk afgesloten. Met een heerlijk zonnetje erbij werd er zichtbaar genoten. Ieder team kon meedoen aan het penalty werpen op het bord van de club van 100, er lag een mooie midgetgolf baan klaar én het Rad van Fortuin maakte deze middag compleet en draaide zelfs overuren. Dankzij een aantal gulle sponsors waren er mooie prijzen te verdienen en vandaar dat de plankjes dan ook gretig aftrek vonden. We bedanken graag onze sponsors, het kantinepersoneel en iedereen die naderhand zijn handen uit de mouwen heeft gestoken om alles snel op te ruimen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en zien jullie volgend jaar graag allemaal weer!


De handbalbarbecue organisatie