Summerland

Laatste kans!

Geachte Dorpskettinglezer,

Ben jij al Vriend van Summerland? Als je nog geen vriend bent van Summerland en dit wel wilt worden moet je jezelf snel opgeven op de site www.stompwijksummerland.nl. Klik op het logo’tje ‘vrienden worden’ en vul het formulier in.

Het maximum is al bijna bereikt van 100 Summerland vrienden. Wil jij ons steunen en daarvoor ook iets leuks voor terug krijgen? Twijfel dan niet en wordt vrienden met ons!

  The countdown has begun!

Het is bijna zover! Stompwijk Summerland 2014! Over iets minder dan 2 weken is het alweer tijd voor een zomers festival in Stompwijk. Het parkeerterrein van sportpark Meerhorst wordt dan omgetoverd tot festivalterrein gedurende het eerste weekend van juli. Met het weer van afgelopen weekend wordt het feestgevoel alleen maar sterker.

Afgelopen weekend is het Summerland Magazine verschenen en bij de meeste Stompwijkers op de deurmat beland. Hierin kunt u informatie over de artiesten vinden en leuke weetjes over Summerland lezen. Heeft u geen boekje gekregen maar wilt u er wel een hebben dan kunt u deze afhalen bij onder andere Café de Gouden Leeuw in Stompwijk of De Meester in Zoeterwoude.

Heeft u nog geen kaarten voor Stompwijk Summerland? Bestel deze dan snel op de site www.stompwijksummerland.nl. Het aftellen is begonnen! Volgende week beginnen we met opbouwen met Stompwijk Summerland. Dit is ook live te volgen op de site via een webcam.

Wij hebben er in ieder geval al super veel zin in!

Hopelijk zien wij u op 4, 5 en 6 juli verschijnen.

Blijf op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Facebook of Instagram!

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.instagram.com/stompwijksummerland