Nieuw seizoen, nieuwe uitdagingen

Vanaf 31 juli aanstaande zal Trees van Velzen stoppen met een overgroot deel van haar werkzaamheden in het Dorpshuis. Trees is klaar voor nieuwe uitdagingen. Namens het bestuur van het Dorpshuis willen we haar bedanken voor haar intensieve inzet en al het goede werken. Trees heeft veel voor het Dorpshuis gedaan en zal in de toekomst nog werkzaam blijven in het Dorpshuis, alleen in een andere rol. “Trees, bedankt voor alles. Wij waarderen je enorme inzet en betrokkenheid en wensen je succes in de nieuwe uitdagingen welk je op je pad zal tegenkomen.” 

Vanaf 1 augustus zal Anneke van Bemmelen de nieuwe uitdaging aangaan bij het Dorpshuis. Anneke neemt de  werkzaamheden over van Trees. Binnenkort is Anneke per email bereikbaar; ( Anneke@dorpshuis-Stompwijk.nl 

Ondanks dat Anneke al jaren een bekend gezicht is het Dorpshuis, stelt zij zichzelf graag nog even voor; 

 Even voorstellen…

Een paar weken geleden nadat Trees van Velzen had aangegeven had om te willen stoppen met het beheer van het Dorpshuis, werd mij gevraagd of ik interesse had om de taken van Trees over te nemen. Na er goed over nagedacht te hebben, heb ik besloten om dit te gaan doen. 

Wie ben ik. Mijn naam is Anneke van Bemmelen. Ik woon aan de Dr. van Noortstraat, een paar huizen van het Dorpshuis af, en heb al heel wat uurtjes in het Dorpshuis doorgebracht. e afgelopen 10 jaar was ik leidster van de hobbyclub, komende zomer organiseer ik voor de 5e keer ZomerPret en in de wintermaanden organiseer ik klaverjassen voor beginners en gevorderden op de vrijdagavond.

Verder loop ik al wat jaren mee bij de koffietafels, feestjes en vergaderingen in het Dorpshuis.

Dit jaar heb ik besloten om te stoppen met de hobbyclub, omdat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. En dit kwam dus op mijn pad.

Vanaf 1 augustus ga ik het beheer van Trees overnemen. Gelukkig mag ik met al mijn vragen bij haar aankloppen, en kan ik terugvallen op het bestuur. Ik heb er zin in! Tot ziens in het Dorpshuis!

Anneke van Bemmelen

 

Namens het  bestuur heten we Anneke welkom en hebben we volste vertrouwen in haar. 

 

Elham Farshchi Secretaris St. Dorpshuis