Programma ZomerPret Stompwijk 2014

Programma ZomerPret Stompwijk 2014

 

Maandag 25 t/m donderdag 2

 Ochtend: 9.30 uur – 12.00 uur

  Middag: 13.30 uur – 16.00 uur

   Toegang: € 1,50 (per dagdeel)

    (Deelname is voor eigen risico)

 

Maandag 25 augustus

De start van ZomerPret!

Er kan de hele dag, in de bovenzaal van het Dorpshuis geknutseld worden. Kleien, figuurzagen, strijkkralen, textiel verven, armbandjes en dromenvangers maken en nog veel meer, met als thema “Cowboys en Indianen”. 

Of ga spelen op het voorterrein van het Dorpshuis in een wigwam!

Dinsdag 26 augustus

Vandaag start de bouw van het Western dorp (huttenbouw) op het voorterrein van het Dorpshuis. Laat je fantasie los en bouw samen met je vriendjes cowboy- en indianendorp .

In het Dorpshuis zélf kan er weer van alles geknutseld worden o.a. kleien, figuurzagen, krimpy-dimpy, dromenvangers en armbandjes maken en nog veel meer! Ook een vlag of naambord om je hut mee op te pimpen kun je in het Dorpshuis maken.

In de keuken mag je helpen pannenkoekjes bakken.

Woensdag 27 augustus

Evenals de eerdere dagen kan er de hele dag geknutseld worden in het Dorpshuis. Ook vandaag kun je pannenkoekjes bakken in de keuken van het Dorpshuis.

Het cowboy- en indianendorp wordt nog mooier gemaakt. Je kunt je laten schminken als een echte indiaan, of een stoere cowboy, en misschien wil je wel de echte cowboy- en indianendans leren!

Of wat dacht je van een ritje op een pony? Ook dat kan!

Vanaf 15.00 uur vindt er een kleedjesmarkt plaats waar ouders, opa’s , oma’s en alle andere belangstellenden mogen komen.

In het Cowboy- en Indianendorp mogen de kinderen zelf van alles, voor een leuk prijsje, te koop aanbieden. Bijv, pannenkoeken, koekjes, bloemen, of werkjes die zelf gemaakt zijn.

Donderdag 28 augustus

Dit de laatste dag van ZomerPret. In de ochtend mag je nog spelen in je hut of je wigwam. Verder is er nog van alles te knutselen boven in het Dorpshuis.

’s Middags is er BINGO in de benedenzaal, waar vele leuke prijzen zijn te winnen. Helaas moeten vandaag de hutten wel weer worden afgebroken. Dit wordt door volwassenen gedaan. Wil je je hut mee naar huis nemen, dan mag dat altijd, maar je moet wel zelf voor vervoer zorgen.

Anneke van Bemmelen