Wordt ZomerPret vervolgd??

Wordt Zomerpret vervolgd??

ZomerPret is een geweldig evenement voor de jeugd, waar, zoals afgelopen week weer bewezen is, echt wel behoefte aan is. In 5 jaar tijd is ZomerPret (voorheen WoejPret) vanuit het niets geworden tot wat het nu is. Zelf heb ik de afgelopen 5 jaar de meeste voorbereidingen (inkopen, promotie, vrijwilligers werven, materialen regelen, financiën, voorbeelden maken) veelal alleen gedaan en gelukkig waren er vrijwilligers die in de Zomerpretweek hielpen. Maar ik heb menig slapeloos nachtje gehad over de Zomer/WoejPret. En nu is de tijd gekomen, dat ik ermee stop. Je moet tenslotte stoppen op je hoogtepunt. Ik hoop dat er meerdere mensen zijn die achter dit evenement staan en die verder willen gaan met ZomerPret, want er wordt door de kinderen enorm veel plezier aan beleefd. Ik heb er de afgelopen jaren ontzettend veel van geleerd. Ik heb genoten van de kinderen en ook al vinden m’n eigen jongens het jammer dat ik stop, het is goed zo.

Bedankt aan iedereen die de afgelopen jaren heeft geholpen of heeft deelgenomen.

Anneke van Bemmelen