Bardancing Infinity

Let the Dukk out

Vrijdag 10 oktober is het tijd voor Let the Dukk out. Op dit feest zullen de DJ weer de beste muziek laten horen. Dit belooft dus weer een geweldige avond te worden. Dat kan je natuurlijk niet missen. Het mooiste is dat de entree geheel gratis is. Je hebt dus geen reden om niet te komen. De deuren gaan om 21:00 open, wees op tijd.

Gele krattenfeest (21+)

Zaterdag 18 oktober is het tijd voor gele krattenfeest. We zijn inmiddels de oktobermaand ingegaan en de zomer is definitief voorbij, maar geen reden tot treuren! Gele krattenfeest komt er weer aan. Deze avond zal alles in het thema staan van de oude gele Heineken kratten. De deuren zullen om 20:00 open gaan en de minimum leeftijd zal 21 jaar zijn. We verwachten uiteraard dat er veel mensen komen die de gele kratten nog hebben meegemaakt en op de avond zullen de gouwe oude plaatjes allemaal weer door de dj aan elkaar worden gedraaid!

Proud to be Fout

Zaterdag 25 oktober is het weer tijd voor het bekende Proud to be Fout. Op dit feest telt maar een ding. Dat je er zo fout mogelijk uit ziet. Dus trek je foutste kleding uit de kast een gaan met die banaan. Ook zal het jaarlijkse titel van het foutste man en vrouw weer verkozen. Voor dit feest heb je een kaartje(€5,00) nodig dus koop hem snel voor het feest helemaal uitverkocht is.

Datum Feest Prijs

Vrijdag         10 oktober        Let the Dukk out                 Gratis

Zaterdag       18 oktober       Gele krattenfeest (21+)       Gratis

Zaterdag        25 oktober      Proud to be Fout                  €5.00

Vrijdag           31 oktober      Footloose                            Gratis

Zaterdag        15 november   Back to the Special Flavours Gratis

Zaterdag         29 november Sinterklaas                          Gratis