Rommelmarkt en Veiling

Rommelmarkt en Veiling

Zet het alvast in uw agenda, zaterdag 1 november a.s. organiseren wij wederom een rommelmarkt en veiling. ’s Avonds zal veilingmeester Hans Lelieveld de veilingkavels voor u veilen, nadat ’s middags de rommelmarkt is geweest.

Voor zowel de veiling als de rommelmarkt zijn wij nog op zoek naar spullen om te verkopen. Heeft u nog spullen, waarvan u denkt, dat is daar uitstekend geschikt voor. Bewaar het dan nog even en breng het 1 november naar het Dorpshuis. Wij kunnen het ook die dag op komen halen. Neem dan contact met ons op via julianastompwijk@gmail.com.

De opbrengst van de rommelmarkt en de veiling komt onder andere ten goede aan het instrumentenfonds, zodat we voor onze jeugdleden nieuwe instrumenten kunnen kopen.

Tot 1 november!

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana