Zaterdag 1 november, rommelmarkt en veiling

Zaterdag 1 november, rommelmarkt en veiling

Op zaterdag 1 november organiseert fanfare Juliana haar tweejaarlijkse rommelmarkt en veiling. Met de hele vereniging maken we er een leuke dag van voor u en voor ons! ’s Middags is er een rommelmarkt in het Dorpshuis. Hier koopt u leuke items voor een kleine prijs. Daarnaast kunt u uw geluk beproeven met het rad van fortuin. Ook aan de kinderen wordt gedacht met cakejes versieren en een grabbelton! Kortom een leuke middag voor jong en oud.

Heeft u nog spullen die u graag zou schenken aan de rommelmarkt van de fanfare? Bewaar ze dan nog even en kom ze zaterdagochtend 1 november naar het Dorpshuis brengen. Het is ook mogelijk de spullen op te laten halen, stuur dan een mailtje naar julianastompwijk@gmail.com of spreek één van onze leden aan. ’s Avonds zal de veiling plaatsvinden. Vele items, meestal gesponsord door Stompwijkse bedrijven, zullen geveild worden door onze veilingmeester Hans Lelieveld! De meeste veilingstukken zullen ook tijdens  de rommelmarkt al te bezichtigen zijn. Zodat u ’s middags als een indruk kunt krijgen of er iets voor u bij zit. Wilt u ons graag sponsoren voor de veiling maar bent u nog niet benaderd? Dan komt dat waarschijnlijk nog deze week. Anders bent u natuurlijk ook van harte welkom om contact met ons op te nemen. De opbrengst van de veiling en rommelmarkt komt onder andere ten goede aan ons instrumentenfonds. Dit zorgt ervoor dat wij nieuwe instrumenten kunnen aanschaffen voor onze jeugdleden! Hopelijk tot 1 november!

Met muzikale groeten,

Fanfare Juliana

P.S. Reserveer ook alvast zaterdagavond 8 november in uw agenda. Dan maken wij weer muziek voor u tijdens ons Najaarsconcert. Meer info volgt volgende week.