Fanfare Juliana verzorgt rommelmarkt, veiling en najaarsconcert

Fanfare Juliana verzorgt rommelmarkt, veiling en Najaarsconcert!

Op zaterdag 1 november organiseert fanfare Juliana weer haar tweejaarlijkse rommelmarkt en veiling! Dus heeft u nog spullen die u zelf niet meer wilt hebben maar wel geschikt zijn voor de rommelmarkt? Bewaar ze dan nog even en kom ze op zaterdagochtend 1 november, vanaf half 10, naar het Dorpshuis brengen.  Bent u niet in de gelegenheid de spullen zelf te komen brengen, maar heeft u nog wel wat moois? Stuur dan een e-mail naar julianastompwijk@gmail.com of spreek een van onze leden aan! De rommelmarkt begint die dag om 15.00 uur en is leuk voor jong en oud!

’s Avonds, vanaf 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur) zullen er mooie spullen geveild worden, die veelal gesponsord zijn door Stompwijkse ondernemers! Daarnaast is dit ook altijd een heel gezellig avondje uit. De opbrengst van de rommelmarkt en veiling komt ten goede aan ons instrumenten fonds, zodat ook de jeugdleden voorzien kunnen worden van een mooi instrument!

Wilt u ook van de muziek van fanfare Juliana genieten? Dat kan! Op zaterdagavond 8 november vanaf 20.00 uur in de St. Laurentius kerk in Stompwijk. De fanfare verzorgt voor u dan een muzikale reis onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef, met muziek rondom het thema ‘On the road’. Vele prachtige stukken van onder meer componist Jacob de Haan, zullen die avond aan u ten gehore gebracht worden! Dus heeft u zin in een mooie reis? Kom dan vooral luisteren!

 

Tot ziens! Met muzikale groet, Fanfare Juliana