Kom naar de rommelmarkt, veiling en het najaarsconcert van fanfare Juliana

Kom naar de Rommelmarkt, Veiling en het Najaarsconcert van fanfare Juliana!

Aanstaande zaterdag 1 november is het dan zo ver! De tweejaarlijkse rommelmarkt en veiling, georganiseerd door fanfare Juliana, zullen die dag weer plaatsvinden in het dorpshuis in Stompwijk.
’s Middags van 15.00 tot 17.00 uur beginnen we met de rommelmarkt, leuk voor jong en oud! Naast dat er die middag allerlei dingen te koop zullen zijn die u op een rommelmarkt kunt verwachten, kunt u ook uw geluk beproeven als u een lootje koopt voor het rad van fortuin! Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Voor hen zal er een grabbelton zijn en er kunnen cakejes versierd worden. Heeft u nog spullen voor onze rommelmarkt? Kom deze dan aanstaande zaterdagochtend vanaf 9.30 uur naar het dorpshuis brengen! Bent u niet in de gelegenheid om dat te doen.. stuur dan een e-mail naar
julianastompwijk@gmail.com of spreek een van onze leden aan, dan zorgen wij ervoor dat de spullen bij u opgehaald worden.

Voor de veiling zijn inmiddels ook alle sponsor benaderd en ziet het er naar uit dat er een hoop lekkere, handige en leuke dingen voor u geveild gaan worden ’s avonds vanaf 20.30 uur. De items zullen geveild worden door Hans Lelieveld, veilingmeester die avond. Notaris Delahaije uit Voorschoten zal toezien opdat de veiling eerlijk verloopt. De opbrengst van de rommelmarkt en veiling komt ten goede aan ons instrumenten fonds, zodat de jeugdleden voorzien kunnen worden van een mooi instrument! Daarnaast hebt  u met het bezoeken van de rommelmarkt/veiling gegarandeerd een hele gezellige middag/avond!

De week daarna op zaterdagavond 8 november vanaf 20.00 uur in de H. st. Laurentiuskerk in Stompwijk, geeft fanfare Juliana haar jaarlijkse najaarsconcert. Altijd een muzikaal hoogtepunt in het jaar, en ook dit jaar belooft het een prachtige avond te worden. Het thema van het concert is dit jaar  ‘On the road’.  Aan de hand van verschillende stukken maken we een  muzikale reis over zo’n beetje de hele wereld! Wat dacht u bijvoorbeeld van Amsterdam, Jamaica en de VS? Onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef, brengt fanfare Juliana die avond mooie en heel verschillende stukken aan u ten gehore! Dus heeft u zin in een mooie reis? Kom dan vooral luisteren! Na afloop van het concert is het dorpshuis geopend voor een drankje.

Tot ziens!

Met muzikale groet,

Fanfare Juliana