Najaarsconcert Fanfare Juliana!

Aanstaande zaterdag, Najaarsconcert Fanfare Juliana! 

Aanstaande zaterdag 8 november geeft fanfare Juliana haar jaarlijkse najaarsconcert! Na weken lang repeteren is het orkest er klaar voor en zo als altijd belooft dit concert ook deze keer weer een muzikaal hoogtepunt in het jaar te worden.  Het thema dit jaar is  ‘On the road’.  Aan de hand van verschillende stukken maken we een  muzikale reis over zo’n beetje de hele wereld! Wat dacht u bijvoorbeeld van Amsterdam, Jamaica en de VS? Onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef, brengt fanfare Juliana die avond mooie en heel verschillende stukken aan u ten gehore! Het concert zal gehouden worden in de H. St. Laurentius kerk in Stompwijk, het begint om 20.00 uur ( zaal open om 19.20 uur). Na afloop van het concert is het Dorpshuis (aan de overkant van de kerk) geopend voor een drankje. Dus heeft u zin in een mooie en muzikale reis? Kom dan vooral luisteren!

 

Tot zaterdag! Met muzikale groet, Fanfare Juliana