Katholieke Bond voor Ouderen Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief november no. 2

Kerstviering van de KBO

Donderdag 18 december gaat de KBO–Stompwijk het jaar afsluiten  met de traditionele kerstviering voor de KBO–leden, we pakken nog een keer uit. Deze dag begint om 10.00 uur met een eucharistieviering in de H. Laurentius kerk, voorganger is pastoor Jaap van de Bie met ondersteuning van het parochiekoor. Hierna gaan wij naar Het Blesse Paard, waar wij verder de gehele dag worden verwend door mevr. Onderwater met  kok Trevor en medewerkers. De kosten voor deze gehele dag bedragen € 47,50 per persoon.

Wat krijgt u voor uw bijdrage ?

Na de eucharistieviering in de kerk worden wij in Het Blesse Paard door mevr. Onderwater ontvangen met koffie met gebak, na het nuttigen van een drankje, wordt er een excellent 5 gangen diner opgediend waar u nog lang over zult praten. Het voorgerecht bestaat uit carpaccio van kalfsvlees en cappuccino van bospaddenstoelen bouillon, het hoofdgerecht  bestaat uit getrancheerde varkenshaas met champignon roomsaus, dan volgt er een grand dessert, afsluitend met koffie met bonbons en likeur naar keuze. Dit alles wordt geserveerd met bijkomende diverse groentes en omlijst door de daarbij passende wijnen. Dit diner wordt opgeluisterd door Arie Paardekoper met zijn dochter met fijne muziek en zang. Dit alles voor bovenstaand bedrag, het was/wordt een jubeljaar met een buitengewone afsluiting.

Bij opgave voor deze dag graag diëten en allergieën vermelden. 

Opgave bij Antoon van Santen, bij deelname het bedrag overmaken op RABO rekening Iban nummer NL04RABO0375349243, t.n.v. penningmeester van  de KBO–Stompwijk.

Het  bestuur wenst een hele fijne dag toe met veel gezelligheid en plezier.           

Secretaris, Antoon van Santen