Oud papier

spaarvarken

Oud papier

Een van de makkelijkste manieren om geld te genereren voor de vereniging is het inzamelen van oud papier. De opbrengst is de laatste tijd gezakt vanwege het vervallen van subsidie, maar ook vanwege de mindere kilo’s die ingezameld worden. Een dringend beroep aan alle leden, maar verder ook de gehele Stompwijkse gemeenschap, om al uw oud papier naar de papiercontainer van Stompwijk ‘92 te brengen.

Oud papier inzamelen kost ons allemaal alleen extra moeite, maar geen extra geld aan bijvoorbeeld contributieverhoging of sponsoring. Kom je naar de training of voor de wedstrijd? Neem dan het oud papier van thuis gelijk mee! Motiveer ook je buren, vrienden, familie, teamgenoten et cetera om het oude papier voor de club in te leveren. Misschien kunnen we de negatieve begroting daarmee al volledig de das om doen!!! Dat zou toch geweldig zijn…..