Veneco Velo DS 2 – Stompwijk92

Veneco Velo DS 2 – Stompwijk ’92

Voordat we afgelopen zondag onze eigen wedstrijd begonnen, konden we even kijken hoe het echt moest. Velo 1 speelde tegen Bentelo, een eerste divisie wedstrijd. Helaas begonnen we de wedstrijd te sloom, voordat wij terug op onze 6 waren had Velo alweer gescoord. We stonden na 10 minuten 4-1 achter. Er was al 1 gele kaart aan de kant van Velo gevallen, maar de scheidsrechter was het grove spel en gepraat van Velo snel zat, dus gelijk volgde de 1e 2-minuten straf. We wisten terug te komen en met een doelpunt van Jona tijdens het eindsignaal van de 1e helft gingen we met een voorsprong de rust in, 10-13.

Weer begon Velo sterk, wat binnen de kortste keren resulteerde in een gelijke stand, 14-14. Sinds haar hersenschudding speelde Marieke voor het eerst weer mee, maar helaas ging zij verschrikkelijk hard door haar enkel. Dus zullen we het de laatste wedstrijden dit jaar zonder haar moeten doen. Gelukkig wisten we ons hoofd cool te houden en hield Amanda 2 pingels tegen. Vanuit een vrije bal wist Demi J een bal in de kruising te gooien. Het bleef spannend maar bij het eindsignaal stond het 20-22 in ons voordeel. Dus hebben we weer 2 punten mee naar Stompwijk kunnen nemen.

Komende zaterdag spelen we een thuiswedstrijd om 19.30 tegen Hellas. Met een wedstrijd minder gespeeld staat Hellas 4 punten onder ons, dus dit beloofd weer een spannende wedstrijd te worden. Alle support is welkom, tot dan!