Dinsdag 2 december

sint en jan van rijnsint en kappetein

Dinsdag 2 december

Vandaag was het de grote dag. De Sint zou langs komen, dus bijna iedereen was aanwezig. In afwachting van de komst van de Sint zaten we aan een lekker bakkie koffie met een stuk banketletter.

Voordat we gingen lunchen kregen we een borrel en hebben we gekaart, gerummicubt of kaarten gemaakt. Na de lunch werd het bestuur verrast met een door Nel Hoogervorst en Ria van Dijk voorgedragen gedicht, vergezeld door een cadeaubon. Hierna zijn we verder gegaan met wat we aan het doen waren en na verloop van tijd moest alles opgeruimd worden, want er was een sms’je gekomen dat de komst van de Sint aankondigde. Onder luid gezang kwam de beste man binnen, vergezeld door zijn Pieten. Op verzoek van de Sint moesten enige leden tonen hoe zij op de dinsdag aan bewegen voor ouderen deden, gevolgd door een samengesteld koortje.

De Sint vroeg een aantal leden om naar voren te komen, met name Jan van Rijn i.v.m. het verzorgen van de kaartblaadjes, Coby van der Geest inzake haar bemoeienissen met het openbaar vervoer voor het dorp, Piet Beekman om zijn inzet voor het verzorgen van fietsroutes voor de jaarlijkse fietstocht en het echtpaar Kappetein voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Al met al een hele gezellige dag en iedereen vertrok tevreden naar huis, blij dat niemand de zak in moest.

Het bestuur