Gaanders Bierstube bijna volgeboekt

boerenkool met worst

Gaanders Bierstube bijna vol geboekt

Op zaterdag 17 januari zal de jaarlijkse Bierstube van De Gaanders weer geopend zijn voor een gezellig Duits-Oostenrijks feest. Dit derde jaar staat weer in het teken van onbeperkt eten aan de gebruikelijke biertafels en banken. Het menu; spare ribs of boerenkool met worst. Na de oproep in de Dorpsketting,  liepen de inschrijvingen, via de gaanders.nl site, storm en is de Stube al bijna volgeboekt. Er zijn nog ong. 50 kaarten beschikbaar voor de liefhebber (info@degaanders.nl).

Het is mogelijk om een tafelreservering (8 personen) te maken zodat je gezellig samen aan dezelfde tafel kunt zitten. Het is wel de bedoeling dat iedereen tussen 18.00 en 20.00 uur binnen is want daarna gaan de deuren van de Stube op slot (dus ook geen andere carnavalsverenigingen dit jaar) De avond zal tot ongeveer 00.30uur duren.

heidi

Deze avond zal er een live optreden zijn van Jodelheidi in de Bierstube tijdens het eten. Zij is een bekend gezicht tijdens de Hollandse oktoberfeesten. De verdere muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Deejay Kevin, zeer welbekend in het Gaanders dorp.

Het Blesse Paard is natuurlijk de locatie waar dit festijn gaat plaats vinden. Als deze vol is, zijn we genoodzaakt om een ‘reserve lijst’ aan te leggen. Ondanks dat we dit jaar het restaurant tot onze beschikking hebben, is de ruimte beperkt.

p.r. De Gaanders