Kerstmarkt op de Maerten v.d. Veldeschool

kerstmarkt

Kerstmarkt op de Maerten van den Veldeschool        

Op donderdag 18 december organiseren wij op ons schoolplein van 17.00 tot 19.00 uur een sfeervolle kerstmarkt voor iedereen! Onze leerlingen zullen hun zelf gemaakte kerstspulletjes verkopen, er is een levende kerststal en de oudervereniging zorgt voor warme chocomelk en glühwein. De opbrengsten van deze verkopen zijn voor het goede doel. Het geld gaat naar de voedselbank zodat zij kunnen zorgen voor kerstpakketten voor mensen die het niet zo breed hebben. Er zal op deze avond ook heerlijk eten verkocht worden, bloembinderij de Passie verzorgt een kraam en zal onder andere kerststukjes verkopen.  Supermarkt COOP schenkt een aantal verrassingspakketten die om 18.15 uur zullen worden verloot voor het goede doel. Lootjes (€ 2,00) zijn vanaf woensdag 10 december verkrijgbaar op school en op de avond zelf. Om 17.30 uur zullen we met zijn allen kerstliedjes zingen, met alle kinderen als koor. U komt toch ook?

Het team van de Maerten van den Veldeschool