Kerstviering met de KBO Stompwijk

smakelijk kerstdiner

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief december no.1

Kerstviering met de KBO

Donderdag 18 december viert KBO – Stompwijk het kerstfeest met een adventsviering met de KBO – leden.

Deze dag begint om 10.00 uur met een Eucharistieviering in de H. Laurentius kerk, voorganger is pastoor Jaap van der Bie met ondersteuning van het parochiekoor.

Hierna gaan wij naar het Blesse Paard waar wij verder de gehele dag worden verwend door de medewerkers van Desiree Onderwater met Kok Trevor.

Na de Eucharistieviering in de kerk worden wij in het Blesse Paard ontvangen met koffie met gebak. Na het nuttigen van een drankje wordt er een excellent 5 gangen diner opgediend waarover u nog lang zult praten.

Het voorgerecht bestaat uit carpaccio van kalfsvlees en cappuccino van bospaddenstoelenbouillon, het hoofdgerecht bestaat uit getrancheerde varkenshaas met champignon roomsaus. Dit alles wordt geserveerd met bijkomende diverse groentes en omlijst door de daarbij passende wijnen. Daarna sluiten we de dag langzaam af met een grand dessert en daarna koffie met likeur en bonbon. Dit diner wordt opgeluisterd door Arie Paardekoper en zijn dochter met stemmige muziek en zang. Een gedicht of voordracht kan zo in het programma worden ingepast.

De kosten voor deze gehele dag bedragen € 47,50 per persoon.

U kunt zich opgeven tot en met 13 december 18.00 uur bij Antoon van Santen, bij opgave voor deze dag graag speciale diëten vermelden.   

Bij deelname het bedrag overmaken op RABO rekening Iban nummer NL04RABO0375349243 t.n.v penningmeester van de KBO – Stompwijk.

Het bestuur wenst een  fijne dag toe, Secretaris Antoon van Santen