Quintus DS3 – Stompwijk92

Quintus DS3 – Stompwijk ‘92

Afgelopen zondag speelde wij uit tegen Quintus. In het begin ging het gelijk op en wisten onze hoeken goed het net te vinden. De laatste 10 minuten gingen we chaotisch spelen en kwamen we er minder goed uit. Desondanks gingen we met een 12-14 voorsprong de rust in.

Ook de 2e helft begonnen we sterk, we liep uit naar 12-15. Helaas werd Quintus sterker en door slordig balverlies wist Quintus met een paar breaks ons voorbij te gaan. We herpakten ons zelf te laat en verloren deze wedstrijd met 26-22. Daarmee staan er nu 3 teams in onze poel op 10 punten, waarvan wij er 1 zijn. Komende zaterdag hebben we om 19.30u weer een thuiswedstrijd, deze spelen we tegen WHC. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden, dus hopelijk komen jullie ons allemaal weer aanmoedigen.