Gaanders Bierstube na 21.00 uur geopend voor iedereen

Gaanders Bierstube na 21.00 uur geopend voor iedereen

Volgende week zaterdag 17 januari opent de Bierstube haar deuren voor de 3e keer. In het Blesse Paard zal een echt Duits oktoberfest plaatsvinden. De animo hiervoor was enorm groot, binnen twee weken waren de kaarten voor het eten uitverkocht.  Dit was voor velen een verrassing en konden ze helaas geen kaart meer bemachtigen. Dit maximum van kaarten hangt samen met de keukencapaciteit van topkok Trevor. 

Ondanks eerder aankondigingen zijn geïnteresseerden, die toch de bierfeest -sfeer willen meekrijgen, na 21 uur welkom in onze Gaanders Bierstube. De entreeprijs is €7.50 euro, zoals een normale Gaanders avond, echter zonder eten. Het feest zal rond half 1 stoppen.

Officiele ‘alles is liefde’ Gaanders krant

Dit weekeinde werd onze Gaanders krant aan alle bewoners gepresenteerd, dit onder aanvoering van Prins Marcel, Page Yvonne en Page Frans. Huis aan huis werd het Gaanders programma voor het komende seizoen gepresenteerd, waar het motto ‘alles is liefde’ centraal staat. Tevens werden er loten van de vereniging aangeboden. De opbrengst van deze loterij wordt gebruikt om het carnaval voor de kinderen, gehandicapten en ouderen/jongeren te kunnen organiseren. Namens de vereniging danken we iedereen hiervoor. Mocht u onverhoop geen boekje gehad hebben of wilt u nog loten aanschaffen, laat u ons dat weten.

Aanmelding ‘alles is liefde’ optocht

prins page en opper

Op zaterdag 14 februari wordt de jaarlijkse Gaanders optocht weer georganiseerd. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, start deze in Leidschendam direkt na de uitreiking van de hamer door de wethouder aan Prins Marcel en Page Yvonne. Startpunt is het oude gemeentehuis, waarna de tocht later bij Scheria weer verzameld en dan rond 12.30- 13.00 uur weer van start gaat. Inschrijving voor de optocht is mogelijk voor de site van De Gaanders. Zonder opgave vooraf, kom je niet in aanmerking voor een prijs. Voor meer info over onze vereniging, bezoek onze nieuwe site www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders