Handbalverslag Stompwijk92-Verburch

Verslag Stompwijk ’92 – Verburch

Afgelopen zondag begonnen wij aan de 2e helft van dit seizoen en speelde wij een thuiswedstrijd tegen de dames van Verburch. De uitwedstrijd hadden we verloren, dus dat wilde we goed maken. Verburch maakte het openingsdoelpunt met een afstandsschot, we waren gewaarschuwd. Jiska wist mooi te passeren en maakte de gelijkmaker, 1-1. Het bleef gelijk opgaan en het werd 4-4. Verburch schakelde heel snel om en vaak waren wij te langzaam. We stonden nog niet klaar wanneer Verburch alweer bij de 9 meter stond, Cynthia moest ingrijpen en kreeg 2 minuten. Toch wisten we met een man minder te scoren, 6-5. Helaas kwamen onze ballen een aantal keer op de paal en gingen die van Verburch wel het doel in, dit resulteerde in een ruststand van 10-11.

We begonnen de 2e helft goed, Amanda hield de bal die de vrijstaande cirkelspeelster van Verburch gooide. En na een mooie wissel wist Demi J de bal in de kruising te leggen, 13-13. Maar Verburch wist het tempo hoog te houden en liep uit naar 14-16. Jona ging door haar enkel en we waren niet fel genoeg, hierdoor scoorden wij 10 minuten lang geen enkel doelpunt. Verburch bleef scoren via de cirkel en opbouwers en met nog 3 minuten te spelen stond het 14-20. Veel te laat vonden wij onze focus weer terug en wisten we nog 2 doelpunten te scoren. Eindstand 16-20 in het voordeel van Verburch. Voor ons de 2e wedstrijd op rij verloren.

Graag bedanken we de balsponsors Cobia en Gerard Goeman en ook de meiden van de E-jeugd voor hun aanmoedigingen. Zaterdagavond 19.15 uur spelen we uit tegen EHC in de Fluit in Leidschendam. EHC heeft net als ons 14 punten maar heeft 1 wedstrijd minder gespeeld, dus deze pot moet gewonnen worden om in de top te blijven meespelen! Alle support is welkom=)