Een gezellige avond bij Vrouw Actief met Frans en Melanie

roosje marsepeinvrouw actief

Marsepein, chocolade, blanke en bruine vla en een grote portie humor dat waren de ingrediënten voor een super gezellige avond. Een roosje maken van marsepein, en een cornet vouwen. Dat was een hele klus voor de vrouwtjes en dan de cornet ook nog vullen met bruine vla o.o. wat een hilariteit. Maar het resultaat mocht er zijn (zie foto). En gelachen hebben we!!

En dat allemaal onder professionele begeleiding van Frans met zijn assistente Melanie.  

Onze volgende avond gaan we een lekker en leuk winterkostje maken voor de vogeltjes. Let op!! Hier kan je, je nog voor opgeven, doe € 5,- in een enveloppe met je naam erop en deponeer deze voor 3 februari bij Alie v. Veen Dr. v. Noortstr 35 in de brievenbus. 

Op deze avond hadden wij een minder leuke mededeling namelijk: Anneke, Annelies, Ria, Agaath, Ingrid en Alie, met elkaar al 10 jaar het Bestuur van VrouwActief gaan er mee stoppen! Misschien zijn er een paar andere dames die deze leuke maar vooral gezellige club voort willen zetten? Voel je je hiertoe geroepen neem gerust met een van ons contact op!  

Wij met zijn zessen kijken terug op 10 mooie jaren met veel lichtpuntjes. We vonden het fijn om allemaal te doen en zijn jullie dankbaar voor de grote opkomst en waardering. En natuurlijk zouden wij het heel mooi vinden als VrouwActief blijft voort bestaan. 

Alie v. Veen