Carnavalprogramma

Alles is Liefde’ carnaval in Stompwijk  

Onder leiding van Prins Marcel, Page Yvonne en Opper Frans maken de Gaanders het carnavalsprogramma bekend. Het motto dit jaar is, vanwege Valentijn, ‘Alles is Liefde’. Ook dit jaar zal de optocht in Leidschendam starten. De burgemeester reikt de hamer uit aan Prins Marcel. Dit is het startsein voor het feest. Er bestaat dus de mogelijkheid om direct bij het gemeentehuis te starten of later bij Scheria aan de Stompwijkseweg.

 

Carnavalsprogramma:

Vrijdag 6 februari; samen met Infinity vieren de Gaanders carnaval onder in het Dorpshuis. (een week eerder als andere jaren), aanvang; 22.00 uur. 

Woensdag 11 februari: vieren we carnaval in Swetterhage om 19.00 uur.

vrijdagmiddag 13 februari: carnaval in Emmaus beide in Zoeterwoude. 

Vrijdag 13 februari: tienerdisco (10-14 jr.) samen met jeugdprins Daan en jeugdpage Monica van de Koomers, in de kelder van het dorpshuis bij Infinity met deejay Kevin. Aanvang; 19.00 uur tot 22.30 uur. 

Zaterdag 14 februari;:‘Alles is Liefde’ optocht, verplichte inschrijving via www.degaanders.nl,

Om 11.00 uur start in Leidschendam (verzamelen 9.30 uur), of 13.00 uur start bij Scheria (verzamelen vanaf 12 uur).

De optocht zal rond 14.00 – 14.30 uur bij Het Blesse Paard aankomen.  

Komt u allen kijken naar Prins Marcel en Page Yvonne en alle andere deelnemers.

Aansluitend straatcarnaval op het kruispunt van de Meerlaan.

‘Alles is Liefde’ gekostumeerd bal vanaf 21.00 uur in Het Blesse Paard.

Voorverkoop kaarten vanaf zaterdagmiddag in Het Blesse Paard.

Prijzen voor de best verklede man-vrouw-groep 

Zondag 15 februari: Carnavalsmis in de H. Laurentius Parochiekerk aanvang 11 uur, m.m.v. het oud Prinsenkoor The Old Princes in Harmony onder leiding van dirigent Bram Soentjes. 

Zondagmiddag

Carnavalsconcert met Fanfare Juliana aanvang; 16.00 uur in Het Blesse Paard. Hierna een live optreden van The Old Princess in Harmony. Disco Firefly zal deze middag gezellige muziek ten gehore brengen. Iedereen is van harte welkom.  

Maandag 16 februari: Kindercarnaval in Het Blesse Paard voor kinderen vanaf 0-9 jaar.

Deejay Kevin zal er samen met Prinsen Marcel en Daan en Pages Yvonne en Monica en de raden van elf, een gezellig carnavalsfeest van maken. Aanvang; 13.00 uur tot 16.30 – 17.00 uur.

Dinsdag 17 februari: Ouderen-jongeren carnaval in Het Blesse Paard, aanvang 13.00 uur. Een gezellig carnavalsfeest waar alle bezoekers door De Gaanders verwend worden. Iedereen is van harte welkom, ook niet KBO leden. Vanaf 18.00 uur wordt er in Het Blesse Paard eten geserveerd waarna rond 20.00 uur het ceremoniële aftuigen van de Prins Marcel, Page Yvonne en raad van elf plaats vindt. Komt U allen kijken, gratis entree. Disco Firefly verzorgt de muziek. Sluiting 24.00 uur. 

De gebruikelijke Gaanders slotavond is vervallen, hiervoor organiseren de Gaanders op 14 maart een ‘Hollandse Avond’ met een live concert van ‘Helemaal Top’. Voor meer informatie, raadpleeg de vernieuwde site van degaanders.nl of facebook. 

Prins Marcel, Page Yvonne en Opper Frans en de Gaanders wensen iedereen een fantastisch ‘Alles is Liefde’ carnavalsseizoen toe. 

P.R. De Gaanders