Winterspringcompetitie 2015

wintersrpingen blesruiters

Beste Blesruiters,  

Het succes van dit jaar betreft zondermeer het hoge aantal deelnemers. Het waren er dit keer van hoog tot laag 27. Met lekker voorjaarsweer konden we het programma, waarin geen gekke dingen in het parcours waren opgenomen (dat is de volgende keer weer anders), netjes en vlot afwerken. De laatste groep deelnemers: Luuk, Daphne, Bo, Lucy en Pjotr, verdiende én kreeg applaus van het publiek. Omdat het leuke spektakel voor de organisatie en de jury best wel lang duurde (de laatste start was om 5 voor half 3) willen we alle deelnemers die ook de volgende keer weer mee willen doen nogmaals vragen om zich op tijd aan te melden. Juist vanwege de tijd willen we niet meer dan 20 deelnemers laten starten. (uiteraard wel 2 keer) We zullen dus na 20 ingeschreven deelnemers de inschrijving stopzetten, nadien ben je er dus niet meer bij. 

Zo dat was het weer voor deze keer,

groeten, Piet van der Mespel