Hercules DS3 – Stompwijk92 DS1

Hercules DS3 – Stompwijk ’92 DS1

Zondag 1 februari speelde wij uit tegen Hercules. Nadat we de afgelopen 3 wedstrijden verloren hadden waren wij extra gebrand om deze wedstrijd te winnen. Toch stonden we binnen de kortste keren op een 3-0 achterstand. Nummer 55 van Hercules wist ons elke keer weer te verrassen. Gelukkig hadden wij Jennifer op de linker hoek staan en wist zij 3 keer achter elkaar raak te schieten, 4-3 werd de stand. Onze aanvallen resulteerde niet in doelpunten en nummer 55 bleef maar van afstand scoren, zo werd het 9-4. Gelukkig wisten wij het tempo op te schroeven en hier door wisten we de verdediging van Hercules te passeren. Jen wist opnieuw 2 keer te scoren en met een 10-11 voorsprong gingen we de rust in.

De 2e helft begon spannend, Hercules maakte gelijk, 11-11. Maar Jennifer was op dreef en maakte de 12-13. Toch wist nummer 55 ons weer te verassen en het werd 12-12. Dit was voorlopig haar laatste doelpunt, wij speelden met een hoger tempo en het werd 13-15. Dit was het keerpunt van de wedstrijd. Jiska schoot een paar mooie balen van afstand en ook Marieke en Demi wisten over het blok van Hercules het doel te vinden. Wij wisten 9 doelpunten achter elkaar te maken, 13-24. Jona werd goed gevonden op de cirkel en maakte het laatste doelpunt van de wedstrijd 17-26.

De 2e helft speelde we echt als team, waardoor iedereen, inclusief Amanda beter ging spelen. Dit gaan we hopelijk voortzetten en ook komende zondag laten zien tegen Velo. Deze pot spelen we thuis om 12.25, tot dan!