Programma carnaval 2015

gaanders

Programma carnaval 2015

Vrijdag 6 februari Infinity

Prins Marcel, Page Yvonne en Opper Frans beginnen het seizoen in de kelder van Het Dorpshuis.

Vrijdag 13 februari Tienerdisco

Nieuw op de vrijdagavond (voorheen maandagavond) is de disco voor de tieners! Lekker uit je bol in Bardancing Infinity met muziek van DJ Kevin. Aanvang 19.00 uur tot 22.30 uur

Zaterdag 14 februari Gaanders optocht en Straatcarnaval

De optocht van Leidschendam start om 11.00 uur en de optocht van Gaandrië start omstreeks 13.00 uur vanaf Scheria. Aanmelden voor deelname via onze website www.degaanders.nl. De optocht zal ongeveer 14.00 uur aankomen bij de Meerlaan. Aansluitend het straatcarnaval .

Zaterdagavond 14 februari Gaanders Gekostumeerd Bal

Kaarten à € 7,50 zijn te koop tijdens het straatcarnaval of aan de deur. VOL=VOL. Muziek op deze avond wordt verzorgd door DJ Nozem. Partycentrum Het Blesse Paard, Dr. van Noortstraat 154, Stompwijk Aanvang 21.00 uur

Zondag 15 februari Carnavalsmis en concert

Carnavalsviering in de H. St. Laurentiuskerk met The Old Princess in Harmony o.l.v. Bram Soentjens.

H. St. Laurentiuskerk, Dr. van Noortstraat 88, Stompwijk Aanvang 11.00 uur

In de middag het carnavalsconcert door Fanfare Juliana en daarna the Old Princess in Harmony. Aansluitend is er een gezellige middag voor iedereen! Prins Marcel en Page Yvonne gaan u graag voor in de polonaise. Het Blesse Paard, aanvang 16.00 uur . Wees welkom!!

Maandag 16 februari

Kindermiddag voor de kleine feestvierders. Alle kinderen van 0-9 jaar zijn deze middag welkom samen met pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s met Deejay Kevin. 

Het Blesse Paard, Aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur

Dinsdag 17 februari

Deze middag is speciaal gereserveerd voor de 50+ ers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u luisteren naar enkele liederen van The Old Princess of Harmony en carnaval vieren met Prins Marcel en Page Yvonne. U bent van harte welkom! (óók niet KBO leden) Aanvang 13.00 uur.

Op deze slotdag van het carnaval in Gaandrië kan iedereen vanaf 18.00 uur gezellig mee eten met Prins Marcel, Page Yvonne, Opper Frans en De Raad van Elf. Het Blesse Paard verzorgt tegen een kleine vergoeding een heerlijke maaltijd. Iedereen is van harte welkom!

Aansluitend om 20.00 uur is de ceremoniële afsluiting van het carnavalsseizoen. Prins Marcel en Page Yvonne worden ontslagen uit hun functie. Hierna neemt disco Firefly de touwtjes in handen en zorgt voor de nodige gezelligheid tot 00.00 uur.  Gratis Entrée.