Hollandse Avond’ zaterdag 14 maart

hollandse avond

De Gaanders organiseren een ‘Hollandse Avond’ zaterdag 14 maart 

Het carnavalsseizoen is dan wel ten einde echter de echte Gaanders hebben nog 1 avond op hun lijstje staan. De laatste ledenavond, toegankelijk voor iedereen, staat in het teken van een echte Hollandse Avond. Natuurlijk zal deze in het teken staan van de Hollandse muziek maar ook ander repertoire gemaakt door echte Hollanders. Meezingen is deze avond toegestaan, maar ook echte Hollandse kledij/outfit is ook van harte welkom binnen de poorten van Het Blesse Paard.Op deze Hollandse avond zullen er 2 live optredens zijn van Helemaal Top, met o.a. nummers van Guus Meeuwis, Jan Smit etc.

Entree voor deze Hollandse avond is € 7.50, Gaanders-leden hebben allen natuurlijk vrij toegang. De Hollandse avond is geopend vanaf 21.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ruud en José café de Gouden Leeuw.

Meer informatie rondom al onze carnavalsactiviteiten vindt u op onze Gaanders carnavalssite www.degaanders.nl

De Gaanders