Voetbalquiz Stompwijk92

voetbal

Voetbalquiz Stompwijk ‘92

Zaterdag 4 april 2015 om 20.00 uur wordt er in de kantine van Stompwijk’92 een voetbalquiz georganiseerd. De Quiz bestaat uit 100 vragen en wordt door middel van beeld en geluid aan u voorgeschoteld, de presentatie is in handen van Frans Luiten. Er wordt gespeeld in teams van 2 personen. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar voetbalquizstompwijk@hotmail.com. Vermeldt hierin je team naam en de namen van de 2 teamleden. Deelname kost € 5,00 per team en dient bij binnenkomst te worden betaald. De opbrengst zal ten goede komen van Stompwijk’92. De quiz zal bestaan uit 4 rondes. Na de quiz is er nog tijd om gezellig een drankje te doen in de kantine waarbij er ook nog allerlei voetbalhits uit de speakers komen. De dresscode voor deze avond is een voetbalshirt. Wij hopen op veel deelnemers, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Geef u daarom op via eerdergenoemd emailadres en dan zien we u op 4 april 2015. Doe dit wel snel, want vol is vol er zijn inmiddels al behoorlijk wat aanmeldingen.

Groeten, de Quizmasters