Hobbyclub

Hobbyclub-nieuws  

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Nicoline de Romijn. Sommigen kennen mij waarschijnlijk wel. Ik was één van de begeleidsters die geholpen heeft bij de Hobbyclub. 

We zijn nu al weer een tijdje verder maar de Hobbyclub is helaas niet meer opgestart. Zelf vond ik het altijd erg leuk en gezellig om te doen, dus wil ik de Hobbyclub opnieuw opstarten. Natuurlijk kan ik dat niet alleen, daar heb ik gezellige kinderen voor nodig, die het leuk vinden om te knutselen.Ook ben ik op zoek naar begeleiders die zin hebben om mee te  helpen. 

Ik wil dit op elke donderdagavond doen tussen 18.30 en 19.45, met uitzondering van de vakanties. Ben je tussen de 7 en 14 jaar en heb je zin om creatief bezig te zijn, geef je dan op via email: nc01deromijn@hotmail.com. Als u wilt helpen als begeleiding kunt u zich ook opgeven via de email. Ook voor verdere vragen ben ik hierop te bereiken.  

Ik wil in april starten met 10 plaatsen dus geef je op tijd op want vol is vol.

De kosten zijn € 5,00 per maand.

Ik heb er zin in en ik hoop jullie gauw te zien.

Groet Nicoline de Romijn