Jubileumjaar voor de Oranjevereniging

Dit jaar bestaat de Stichting Oranjefeesten Stompwijk alweer 40 jaar en dat willen we graag met alle inwoners van Stompwijk vieren. Of je nu jong, oud of een beetje daartussen in zit, je bent van harte welkom op het sportpark de Meerhorst op Koningsdag 2015. Op deze maandag, 27 april, zal er ’s ochtends voor alle aanwezigen een gratis kopje koffie of thee met een lekkere verrassing klaar staan. Voor de jeugd is er in de ochtend weer van alles te doen tijdens het spelcircus met de knutseltafel, het springkussen, de ballonnenclown, verder worden er glittertatoos gezet en zijn er op het veld diverse sportieve onderdelen.

Na de traditionele Oranjelunch starten we met de ‘Stompwijk’s got talentshow’ waarin tussendoor optredens zullen zijn van professionele artiesten.  Deze show zal door feest DJ Ruud Disseldorp professioneel aan elkaar gepraat worden.

Ben jij ergens goed in? Heb je een dans, zing of turntalent?
 Ken jij een leuke googeltruc of speel jij een instrument?’
Laat dan deze kans niet voorbij gaan en stuur meteen mail naar de SOS (boheemen@gmail.com). Dan maken we er samen een hele bijzondere middag van waarbij de winnaar uiteraard een mooie prijs in de wacht zal slepen. Het Oranjecafé met Hollandse muziek gaat vervolgens om half 4 open en met goed weer is het op dit terras altijd heerlijk vertoeven. De SOS bestuursleden hebben er zin in en ontvangen graag zo spoedig mogelijk jullie aanmeldingen voor onze eigen ‘Stompwijk’s got talentenshow’. 

Stichting Oranjefeesten Stompwijk