Lachende derde….

De lachende derde wint voetbalquiz Stompwijk ’92!

Afgelopen zaterdag was de 2e voetbalquiz van Stompwijk ‘92. Vijftig koppels streden tegen elkaar om uit te maken wie die beste voetbalkenners zijn van Stompwijk en omstreken. Om 20.00 uur werd er afgetrapt met de eerste vraag van de totaal 100 vragen. Doormiddel van beelden en geluidsfragmenten, aangevuld met commentaar van onze voice-over Frans Luiten (bedankt!) werden de vragen aan de deelnemers voorgelegd. Nadat alle 9600 antwoorden door onze nakijk dames waren nagekeken bleek  het team: De lachende derde de winnaar te zijn geworden. Na de quiz speelden alle deelnemers nog een Raak of Mis quiz. Hierbij werden strafschoppen getoond waarbij de deelnemers moesten aangeven of de bal  in het doel zou gaan of niet.  Even dacht Jacko Sweere de winnaar te zijn, maar het was toch Nick Ammerlaan die als laatste overbleef en de Raak of Mis quiz won. Het was een geslaagde avond en we hopen dat het animo volgend jaar weer zo groot is. Graag willen wij iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het organiseren van de voetbalquiz. Fried de Jong willen we extra bedanken voor het schoonmaken van de kantinevloer, sorry dat we even weg waren, maar we moesten de geleende spullen weer terug brengen.

Uitslag voetbalquiz  Stompwijk ‘92 2015:

1e De lachende derde: Koen van der Meer & Luuk Oudshoorn
2
e Bafana Bafana:       Benjamin Hilgersom & Jan Zuidgeest
3
e De Vuurballen:        Tim & Edwin Vurens