Weekendkamp

Stompwijk ’92 30e weekendkamp 15-16 mei ‘Motto Wild Wild West’ 

Na wat geheimzinnigheid willen we eindelijk het motto bekend maken van het 30e weekendkamp “Wild Wild West”. We gaan terug in de tijd van de Indianen, Cowboys, paard en wagen etc. Terug naar de ruige tijden en het goud zoeken. Dit zal letterlijk plaats vinden, maar nu in de vorm van de Wisseltrofee. Het worden spannende tijden, wil je nog meedoen, schrijf dan snel in.

De verdere voorbereidingen zijn gestart.  Het motto is vastgelegd, natuurlijk verklappen we verder niets, maar het belooft origineel en leuk te worden.  Het gaat erom spannen, want we weten hoe nieuwsgierig de kinderen zijn. 

Wie mogen aan dit weekendkamp deelnemen?

De leden van Stompwijk’92, die op 15 mei 6 jaar oud zijn t/m de leden die nu 10 jaar oud zijn. Dus geen kinderen die nu 11 jaar oud zijn.

Dit jaar zijn de inschrijfkosten € 7,50. Dit kan je overmaken op rekeningnummer: NL38 RABO 0105574074 ten name van M.E.M. Luiten en onder vermelding van volledige voor- en achternaam.

De betaling van het inschrijfgeld graag wel via het genoemde rekeningnummer voldoen. Let op, geen betaling, geen deelname.

Schrijf je snel in via de site www.weekendkampstompwijk.nl want vol is vol. Vergeet niet de financiële verplichting af te handelen want alleen dan is de inschrijving geldig.

We verwachten je vrijdagavond 15 mei om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

Groetjes van de weekendkampstaf