Weekendkamp 15-16 mei inschrijving gesloten

Stompwijk ’92  30e weekendkamp 15-16 mei ‘Inschrijving gesloten’  !!!

Afgelopen zondag was de laatste mogelijkheid om je nog in te schrijven voor het Wild Wild West weekendkamp. De teams worden nu, door een speciale onafhankelijke instantie, samengesteld zonder dat er rekening gehouden wordt met vriendschap etc. Veel kinderen willen natuurlijk ook weten bij welke leiders ze zijn ingedeeld. Nog een weekje wachten, dan wordt de teamindeling bekend gemaakt. Spannend Spannend.

Belangrijk aspect in de voorbereiding, is de briefing van de leiders van het 30e weekendkamp. Komende donderdag 30 april worden alle leiders (en catering, bouwploeg etc.) verzocht om in de kantine bijeen te komen voor de Wild Wild West instructie van de kampstaf. Deze instructie vind plaats vanaf 20.30uur. Alle leiders worden verwacht !!

De opening zal op vrijdag 15 mei zijn, op het speciale weekendkamp podium. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ouders, opa en oma, vrienden etc. kom kijken naar de Wild Wild West opening van het 30e kamp. De kinderen stellen het zeer op prijs.

Groetjes van de weekendkampstaf