Gele reclame

boodschappenmand

Gele reclame

Ik ben het volkomen eens met Nel Verburg, die zich ergert aan de wekelijkse reclame van de Jumbo in de Dorpsketting.

Misschien denkt de redactie wel: “Die reclame brengt geld op en we kunnen die inkomsten goed gebruiken”, maar het betekent wel een steek in de rug voor onze eigen supermarkt.

Als je wat ouder bent, ga je pas goed beseffen hoe belangrijk de Coöp supermarkt voor ons is. En ook de jongere mensen die nu naar de Jumbo gaan worden ouder en het is voor hen te hopen dat de Stompwijkse supermarkt dan nog bestaat.

Men gaat misschien naar Zoeterwoude  om een paar euro te besparen, maar als je de autokosten gaat rekenen is dat voordeel bijna niets. Dus jongere mensen met een auto, denk ook eens aan de toekomst. En denk vooral eens aan de ouderen van Stompwijk. Uw ouders horen daar misschien ook bij. Voor ons ouderen en misschien ook voor uw ouders, zou het een ramp zijn als de supermarkt zou verdwijnen.

Laat dat eens goed tot u doordringen en houdt er rekening mee.

Alvast bedankt, Jan van Rijn