1e Onderlinge wedstrijd 31-05-2015

onderlinge westrijd

1e Onderlinge wedstrijd 31-05-2015

Zondag 31 mei vond de eerste onderlinge wedstrijd bij paardensportvereniging “De Blesruiters” plaats. Helaas waren de weergoden ons niet goed gezind en regende het bijna de gehele dag. Gelukkig hield dit de deelnemers niet tegen.

Van jong tot oud kwamen ruiters en menners deze dag om hun sport te beoefenen en de competitie aan te gaan. Gezonde competitie, dat wel, want wat is er leuker dan met heel veel mensen een passie te delen en een sport te beoefenen.

Aan het begin van de dag was het weer nog redelijk en startte zowel de menners als de dressuur ruiters. Vanaf het middaguur werd het weer helaas slechter. Vooral de jongste ruitertjes van de vereniging hadden het zwaar te verduren door de regen en wind. Toch bleven de kinderen en hun supporters enthousiast. Aan het einde van de dag werd er nog gesprongen. Ook hier was weer een behoorlijk deelnemersveld.

Er zijn weer heel wat prijzen gewonnen en zowel de ruiters, de menners en de organisatie kunnen terug kijken op een geslaagde eerste onderlinge wedstrijd van dit seizoen.

Namens het bestuur,

Wendy van Sloten (secretaris “de Blesruiters”)