Wielertijdrit

Wielertijdrit van de IJsclub Nut en Vermaak vrijdag 26 juni 

Op vrijdagavond 26 juni organiseert de IJsclub Nut en Vermaak weer de jaarlijkse tijdrit rondom de Vogelplas. De inschrijving is vrij voor (oud)-inwoners van Stompwijk en Zoeterwoude en voor leden van de IJsclub en de Toerclub Stompwijk. De start vindt plaats op de Kniplaan nabij de brug over de A4.  De eerste renner zal starten om 19.00 u. Er wordt gestreden in de volgende categorieën: Meisjes en jongens junioren t/m 16 jaar (7 km, één ronde); dames, heren senioren en heren veteranen (40+) (14 km, twee ronden). Deelnemen is belangrijker dan winnen!  

Inschrijven kan t/m woensdag 24 juni middels het sturen van een e-mail naar tijdrit@ijsclubstompwijk.nl onder vermelding van: 

Naam, voornaam

Geboortedatum

Man/vrouw

e-mail adres

mobiele telefoonnummer 

Deelname vindt plaats op eigen risico. Er zullen seingevers op het parcours staan, maar de weg is niet afgesloten voor het overige verkeer. Het dragen van een valhelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 en dient voor de start te worden voldaan. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onderstaanden: 

Arno van Rijn (06 45 48 89 19), Patrick Delanghe (06 39 84 93 21) of Frank Suijten (06 10 55 66 86)