Gezellig apres-skieën op Summerland

Gezellig après-skiën op Summerland

Nog zo’n tweeënhalve week voordat het mooiste weekend van het jaar begint. Alle diskjockeys en bands staan al te popelen om op het podium van het vernieuwde terrein te staan. Deze week lichten we de twee laatste artiesten uitgelicht, dat zijn DJ Nilo en Pitcher. Even een tussenstand van de kaartverkoop; er zijn nog kaarten te koop, maar het is wel bijna uitverkocht. Wees er dus snel bij op www.stompwijksummerland.nl.

Zoals je wellicht vernomen hebt komen de grote artiesten op het buitenterrein van Summerland te staan. Het terrein is voorzien van indrukwekkende overkappingen, eettentjes, een lange bar en nog veel meer. Kortom, op het buitenterrein gebeurt het! Ben je juist iemand die van een knus sfeertje houd en altijd in is voor een dosis après-ski? Dan hebben we ook voor jou dé oplossing, namelijk de après-skitent. De tent is op vrijdag en zaterdag geopend. In de kleine tent creëren we een saamhorige sfeer. Er staat een aparte bar met in het midden een houten dj-hut. Vanaf hier draaien de op gezelligheid geselecteerde dj’s de leukste nummers aan elkaar.

De line-up van de après-skitent is als volgt. De vrijdagavond begint met het duo dj Rb en dj Tõõmie met daaropvolgend P-stylez, hij sluit de vrijdag af. Op zaterdag start MikeyH, de huis-dj van Café Spetters de avond met een gig van 2 uur. Dj Rb en dj Tõõmie komen daarna wederom langs. De avond eindigt met een geapprecieerde dj van Bardancing Infinity. De kans bestaat dat niet elke diskjockey je bekend voorkomt, maar wij garanderen met deze dj’s een avond vol gezelligheid.

Après-skitent rooster

Vrijdag

Zaterdag

Dj Rb en dj Tõõmie

MikeyH

P-stylez

Dj Rb en dj Tõõmie

 

Bardancing Infinity dj

DJ Nilo & Pitcher
Dj Nilo is een bekende van de organisatie van Summerland. Sterker nog, hij zit in de organisatie van Summerland. Vanaf jongs af aan heeft hij een zwak gehad voor draaien. Zijn tijd als bestuurslid van Bardancing The Limit, voorloper van Bardancing Infinity, heeft dit alleen maar versterkt. Hij draait altijd veel plezier en produceert daarnaast ook, vooral voor Summerland.

De band Pitcher is nu zo’n 7 jaar bij elkaar. In de tussentijd hebben ze vooral in de omgeving van Zoetermeer een bekende naam gekregen. Ze treden bij vele – meestal relatief kleine – gelegenheden op waar ze het dak eraf spelen.