Beter laat dan nooit tournooi

STOMPWIJK ’92 voetbal:

Beter laat dan nooit – toernooi 5 & 6 juni 2015

Werd ik gebeld door mijn zwager Maurice van den Bosch: ‘ Hallo Frans, wil jij ff een stukkie schrijven over het toernooi, want jij was zeer positief met de evaluatie’? Mooie vent is dat dacht ik nog, maar ja als je dat hoort was ontsnappen niet meer mogelijk. Op zaterdag ben ik sinds 3 jaar de ceremoniemeester, en in die rol dus betrokken.

Toen dacht ik…….waarom zal ik mijn feedback niet gewoon in ‘t stukkie zetten, niks mis mee vind ik:

‘Algemeen: prima toernooi. Goede sfeer. Mooie doelstelling neergezet, mede met NKS. Sponsors goed. Wat een mooi boekje, compliment. Vrijdag: goeie beslissing gezien slechte weer/onweer. Hulde daarvoor. Verstandig om de leiders van alle teams daar bij te betrekken.

Zaterdag een hele mooie dag. Goed georganiseerd. Scheidsrechters hulde. Wel opletten wat ze voor stand doorgeven. Ging een paar keer mis met de telling van punten en daardoor de plaats in de poule.

Catering geen wanklank. Hulde. Ik ben zelf ook als een prins verzorgd.

Formule qua drukte in de wisselingen van toernooi misschien zo houden, is een optie. 4 poules, 2 poules, 4 poules en 2 poules.

Kreeg vele dankbare leiders langs die zeiden dat ze volgend jaar weer komen. Mooi toch. Al met al ben ik zeer tevreden en zeer enthousiast. Een pluim voor de gehele organisatie en alle vrijwilligers die zich belangeloos zo goed inzetten. En zeker voor jou en Mo. Mazzel Frans’.

f1

De mannen van de F1 pakten de titel. Klasse boys en gefeliciteerd.

Tenslotte:

‘Het beter laat dan nooit toernooi’ is het enige toernooi in heel Europa waar op zaterdag maar liefst 4 toernooien gespeeld worden en op de vrijdag ervoor 2 toernooien. De volledige jeugd A-B-C-D-E-F met jongens en meiden van de voetbal gaat in één weekend aan de bak. Kwantiteit en kwaliteit komen grandioos bij elkaar waarvan ik concluderend kan zeggen: een visitekaartje voor de club.

Het team hiervoor verantwoordelijk noem ik met plezier; dank aan: Maurice van den Bosch, Monique Olsthoorn, Hans Disseldorp, Peter Jacobs, Jolanda Olsthoorn, Frank van Schaik, Annemieke Drechsler en Frances Soonius. Zij staan achter de doelstelling dat samenspelen, samen bewegen belangrijke zaken zijn voor de jeugd. Omgaan met elkaar, omgaan met anderen waarbinnen respect voor de ander en spelplezier boven aan staan.

Mooi om mee af te sluiten vind ik en volgend jaar weer zou ik zeggen!

Frans Luiten, Oud voorzitter voetbal