Gezellig Vaderdagconcert & fietsen voor de fanfare

fanfare 2 fanfare 1

Gezellig vaderdagconcert

& fietsen voor de fanfare!

Het weer was wat somber afgelopen zondag, de stemming op de parkeerplaats bij ‘Het Blesse Paard’ zeker niet!  Tijdens het vaderdagconcert van Fanfare Juliana was het droog en ging zelfs af en toe de zon schijnen. Daarnaast zorgde de veelal heel bekende muziek voor een ontspannen sfeertje en met een lekker ijsje erbij werd het toch nog een beetje zomers! Hopelijk heeft u ook als u niet op de parkeerplaats bent komen luisteren (misschien vanwege het weer) toch ook binnen van onze muziek kunnen genieten!

Hopelijk schijnt de zon aankomende zondag (28 juni)  wel volop want dan kunt u weer deelnemen aan de jaarlijkse Rabobank sponsorfietstocht (start bij oa. Sporthal Meerhorst). Natuurlijk kunt u ook dit jaar voor de Fanfare fietsen. Ons deelnemersnummer is 221. De opbrengst gebruiken we voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en muziek voor de jeugdleden.  Alvast bedankt voor uw kilometers!

De laatste activiteit die op het programma staat voor de fanfare dit seizoen is de kermisoptocht op vrijdagavond 17 juli! Tijdens de optocht zullen wij ook dit jaar weer de muziek verzorgen. Tot dan!

Met muzikale groeten,

Fanfare Juliana